InHouse marketing agencija ali notranji marketing oddelek?

Vsi se strinjamo, da je vlaganje v marketing zelo pomembno za vsako podjetje. Ko pa je govora o digitalnem marketingu, pa je višina investicije še toliko bolj pomembna. Pri širjenju svojih marketinških aktivnosti se lahko odločite med povečanjem svojega notranjega oddelka ali pa izberete zunanje poslovne partnerje.

Izdelava in izvajanje strategije trženja je zelo dolgotrajno, ko pa podjetje raste, je še toliko bolj zapleteno. In takrat pride čas, ko se vprašate, ali ne bi bilo smiselno najeti strokovnjaka, ki vam bo pri tem pomagal.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj kriterijev, na podlagi katerih se boste lažje odločili, ali za svoje potrebe izbrati inHouse digitalno agencijo ali se odločiti za notranji marketing oddelek.

Strokovnost in izkušnje

Le redko je mogoče najti strokovnjaka, ki se spozna na različna področja digitalnega marketinga. Zato je manjša verjetnost, da bo vaš notranji marketing oddelek enako uspešen kot inHouse digitalna agencija. To sestavlja skupina usposobljenih strokovnjakov, katerih talenti so zelo raznoliki in zato pokrivajo najrazličnejša področja digitalnega marketinga.

Področja pokrivanja digitalnega marketinga

InHouse marketing agencija je full service ekipa in vam ponujamo številne storitve, kot so SEO optimizacija, PPC, vsebinski marketing, video marketing in še mnogo drugega. Nekaj naših preteklih projektov in izkušenj si lahko ogledate tukaj.

Prilagodljivost situacijam na trgu

Notranji marketing oddelek velja za sorazmerno počasnega kar se tiče prilagodljivost situacijam na trgu. Že samo oblikovanje ekipe vam bo vzelo veliko časa, zaradi pridobivanja marketinških izkušenj pa vam lahko marsikatera poslovna priložnost v tem času uide iz rok. Strokovno znanje, s katerim razpolagamo v inHouse digitalni agenciji omogoča hitrejši dostop do trga in ciljnih potrošnikov, s tem pa tudi večja prilagodljivost trenutnim situacijam na trgu.

Preglednost nad projekti

Čeprav deluje notranji marketing oddelek znotraj podjetja, pa to ni vedno plus, ko je govora o preglednosti nad projekti. InHouse digitalne agencije danes pri svojem delu uporabljamo številna programska orodja, ki podjetjem omogočajo najboljšo preglednost nad projekti. Naši naročniki imajo preko Google driva vedno dostop do vseh dokumentov povezanih s projektom. Prav tako pa so vedno seznanjeni, v kateri fazi je projekt in kaj se bo še naredilo.

Produktivnost

Z inHouse digitalno agencijo boste dobili ekipo, ki svoj čas posveti izključno marketinški kampanji vašega podjetja. Vsak posameznik je strokovnjak na svojem področju in se kot celota posveti vašemu projektu. Posledica tega je, da se lahko spopademo z najbolj zahtevnimi nalogami, zato so cilji hitreje doseženi, prodaja podjetja pa je uspešnejša. Za razliko od tega pa je notranji marketing oddelek pri določenih nalogah pogosto omejen zaradi pomanjkanja strokovnjakov, programske opreme ali drugih razlogov.

Komunikacija

Notranji marketing oddelek je seveda sposoben komunicirati z vsemi deležniki znotraj podjetja. Ob razvoju sodobne tehnologije pa smo tudi v inHouse marketing agenciji izpopolnili svoje komunikacijske kanale do te mere, da smo svojim naročnikom vedno dosegljivi preko telefona, elektronske pošte in ostalih aplikacij. To mogoča hitrejšo komunikacijo z naročniki, ki se z vprašanji lahko kadarkoli obrnejo na nas.

Kateri način digitalnega marketinga je najbolj primeren za vas?

Če si želite popolnoma nove ideje v podjetju, potem je izbira inHouse agencije vsekakor najboljša izbira. Imamo namreč dovolj strokovnega znanja in ogromen spekter različnih storitev, da lahko dodatno pripomoremo k inovativnosti podjetja. Smo strateški poslovni partner, ki stremi k dolgoročnemu sodelovanju, s trženjem vsebin pa vam pomagamo povečati zaslužek na spletu.

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


    Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

    marjeta@inhouseagency.si

    +386 30 339 142
    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram