Prinašamo pristen občutek,

kot da smo le korak stran od vaše pisarne.
Že od leta 2015 si prizadevamo svoje delo opravljati učinkovito in transparentno ter venomer razvijamo nove pristope, da bi imeli naši naročniki občutek, kot da za njih dela interna ekipa.
"Marketing ni več le poznavanje družbenih medijev in orodij za oglaševanje preko njih. Je veliko več. Je povezovanje več premikajočih se delcev znotraj podjetja."

Vid Sedej
Svojim partnerjem nudimo celovito rešitev na področju marketinga – sem sodijo digitalno in vsebinsko oglaševanje, grafično in video oblikovanje, spletni razvoj. Vse to podkrepimo z razumevanjem svojih poslovnih partnerjev. Verjamemo, da je tesno sodelovanje s strankami in partnerji nujno za ustvarjanje uspešnih zgodb. S svojim unikatnim pristopom do dela oz. inHive metodologijo s podjetji sodelujemo kot partnerji, in delujemo izjemno usklajeno.

Prizadevamo si, da nismo le zunanji podaljšek naročnikove ekipe, temveč kot sodelavci soustvarjamo in živimo vaš uspeh. Predvsem pa je pomembno, da nismo le izvrševalci, temveč smo kreatorji lastnih idej in predlogov.

Ne čakamo na črni petek.

Spoznajte Ekipo.

Vid Sedej

CEO

Domen Knapič

Oglaševanje

Leon Frankovič

Video produkcija

Jaka Logar

Projektno vodenje

Nik Jurak Uštar

Oblikovanje

Marjeta Špeh

Administracija

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


    Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

    marjeta@inhouseagency.si

    +386 30 339 142
    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram