Grafično oblikovanje

Izstopite iz povprečja v prvih 10 sekundah.

Jasno je, da morajo vaše podjetje in promocijski materiali izstopati že na prvi pogled. Ampak kako to doseči? S premišljenim grafičnim oblikovanjem, ki temelji na poznavanju tega področja, dolgoletnih izkušnjah, domišljiji, predvsem pa ljubezni do opravljana tega dela.

Grafično oblikovanje je eno najbolj učinkovitih načinov posredovanja vašega edinstvenega sporočila potencialnim in trenutnim strankam.

Naš proces se začne s spoznavanjem ciljev, vrednot, poslanstva, trenutnega pozicioniranja na trgu in pričakovanj vašega podjetja. Osnova našega pristopa je komunikacija, sodelovanje in učinkovita izvedba vizualnih podob, s katerimi bo vaše podjetje zablestelo. Vsi izdelki izpod rok naših oblikovalcev so usmerjeni k doseganju vaših ciljev.

Za nami so že številni projekti, vsem pa je skupno to, da se prav vsakega lotimo s strastjo in predanostjo. Za vaš projekt poskrbimo od zasnove oblikovanja koncepta do končnega izdelka, v vsaki fazi procesa pa vključujemo ustvarjalnost. Tak pristop omogoča trdne temelje za nadaljnjo strateško grajenje močne blagovne znamke, ki pritegne vaše kupce. Od vas je le odvisno, česa si želite ali kaj potrebujete.

Ponujamo storitve grafičnega oblikovanja na naslednjih področjih:

Oblikovanje spletnih strani

Prve interakcije z vašimi potencialnimi strankami s profesionalnimi in preglednimi dizajni ne prepuščamo naključju.

CGP

Vašemu podjetju s premišljeno izdelavo celostne grafične podobe pomagamo do večje prepoznavnosti. In edinstvenosti.

Oblikovanje embalaže

Prepričajte svoje stranke k nakupu vašega izdelka s privlačnim, izstopajočim dizajnom.

Oblikovanje kreativ

Privlačen dizajn pritegne, hkrati pa pove več kot 1000 besed. Izkoristite moč slike.

Tiskani promocijski materiali

Predstavite se svojim strankam z dovršeno oblikovanimi tiskanimi promocijskimi materiali.

V okviru storitev grafičnega oblikovanja za vas lahko pripravimo celostno grafično podobo (CGP) podjetja, vizitke, logotip, oblikovanje embalaže, kreative za objave na socialnih omrežjih, plakate, zloženke, naslovnice knjig, kataloge in grafično zasnovo spletnih strani. Bi potrebovali kaj drugega, pa nismo našteli? Kontaktirajte nas, prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev!

Odgovorne osebe

Nik Jurak Uštar
Oblikovanje
Leon Frankovič
Video produkcija

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


    Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

    marjeta@inhouseagency.si

    +386 30 339 142
    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram