Izdelava spletnih strani

Ustvarjamo pregledne, sodobne in mobilnim napravam prilagojene spletne strani.

Izdelujemo in urejamo spletna mesta tako za novoustanovljena, mikro, majhna, srednje velika kot tudi za velika podjetja. Ustvarjamo sodobne in profesionalne dizajne, ki uporabnika vodijo k nakupu ali spoznavanju vaših storitev. Ker se zavedamo, da je vaša zgodba edinstvena, želimo, da to predstavlja tudi vaša spletna stran.

Zagotavljamo vam popoln pristop k spletnemu načrtovanju, oblikovanju in razvoju spletnih strani s prepričljivim sodobnim dizajnom in odlično uporabniško izkušnjo.

Izdelava nove spletne strani podjetja ali prenova že obstoječe je lahko za vas preprosta naloga. Naš projektni vodja in grafični oblikovalec vas vodita skozi celoten proces od začetka projekta do lansiranja nove ali prenovljene spletne strani.

Izdelava spletnih strani

Si želite popolnoma nove spletne strani?

Vsaka izdelava spletne strani se začne s predhodnjim pogovorom o vaših storitvah, željah in potrebah. Nato vam v skladu z ugotovitvami naš oblikovalec pripravi predlog zasnove spletne strani. Na sestanku vam predstavimo ideje. Ko ste z izgledom zadovoljni, začnemo z izvedbenim delom.

Prihodnost poslovanja vašega podjetja v digitalnem svetu je odvisna tudi od vaše spletne strani. S premišljeno zasnovo spletne strani med drugim gradimo osebnost vaše blagovne znamke in informiramo ljudi o vašem obstoju.

Prenova spletnih strani

Je čas za prenovo spletne strani?

Ali menite, da bi bilo treba izgled, vsebino in funkcionalnost vaše spletne strani spremeniti? Mogoče spletno mesto ni več usklajeno z vašo ponudbo izdelkov ali storitev? Mogoče ne izkoriščate celotnega potenciala, ki ga privlačne in funkcionalne spletne strani omogočajo?

Izgled spletne strani mora pritegniti pozornost obiskovalca v prvih petih sekundah obiska. Lahko nam zaupate, da je spletna stran, ki s svojimi funkcionalnostimi vključuje način razmišljanja potrošnikov, ena izmed najboljših investicij, ki vam bo prinesla več prodaje.

Oblikovanje spletnih strani

Ključni pristop je zagotoviti vašim obiskovalcem spletnega mesta privlačno spletno mesto, ki ga bodo vaše stranke z veseljem obiskale. Pri tem upoštevamo naslednje elemente:

 • odlična uporabniška izkušnja,
 • enostavna uporaba spletnega mesta,
 • estetsko privlačen izgled spletnih strani,
 • upoštevanje panoge, v kateri deluje vaše podjetje,
 • osnovna optimizacija za spletne brskalnike.

Razvoj spletnih strani

Naša agencija vam nudi izdelavo spletnih strani, prilagojenih vašim poslovnim in tehničnim potrebam.

Optimizacija za mobilne naprave

Do spletnih mest preko mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov dostopa vsak dan več ljudi. Zato smo pri razvoju še posebej pozorni, da vaše spletno mesto pravilno deluje na vseh mobilnih napravah, računalnikih in tablicah ter se prilega vsaki velikosti zaslona.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Vsak projekt je edinstven in zahteva oseben pristop, vendar bistvo vedno ostaja enako: obojestransko zadovoljstvo ob sodelovanju. Z namenom ohranjanja najvišje možne kakovosti pa se pri vsakemu projektu držimo osnovnih korakov, ki jih upoštevamo pri vsaki stranki.

 1. Uvodni sestanek

Pozorno prisluhnemo vašim željam, idejam, ciljem, zahtevam, specifičnim situacijam. Vse to združimo z dosedanjimi izkušnjami in znanjem.

 1. Oblikovalska zasnova spletne strani

Po pogovoru oblikujemo predloge izgleda spletne strani. Naš oblikovalec vam bo predstavil vse idejne zasnove. Ko boste s končnim izgledom popolnoma zadovoljni, pa se lotimo 3. koraka - razvoja spletne strani.

 1. Razvoj spletne strani

Ko ste zadovoljni z zasnovo izgleda vaše nove spletne strani, v projekt vključimo še programerja, ki bo poskrbel za tehnično brezhibnost spletnega mesta. Projekt bo izveden v vnaprej dogovorjenem času. Skupen cilj: imeti končni izdelek visoke kakovosti, ki bo všeč vašim strankam, nam pa v ponos.

Ste pripravljeni, da oživite svojo spletno stran? Izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Komaj čakamo, da začnemo graditi vaš novi digitalni prostor.

Odgovorne osebe

Nik Jurak Uštar
Oblikovanje
Jaka Logar
Projektno vodenje
Vid Sedej
CEO

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


  Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

  marjeta@inhouseagency.si

  +386 30 339 142
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram