Oglaševanje

P(O)stanite opazni.

Da bi vaše podjetje ostalo konkurenčno na trenutnem trgu, je digitalno oglaševanje nujen sestavni del uspešne oglaševalske kampanje. Za naročnike pripravljamo oglaševalske strategije, ustvarjamo vsebino, postavljamo in optimiziramo plačljive oglase. Ne glede na to, ali gre za pridobivanje novih strank ali leadov, povečevanje spletne prodaje ali prepoznavnosti, s svojimi dolgoletnimi izkušnjami vam bomo pomagali doseči skupaj zastavljene cilje s privlačnimi oglasi, vsebinami in dizajni.

Priprava oglaševalske strategije | Lead generation | Prepoznavnost blagovne znamke | Povečevanje prodaje

Naše oglaševalske storitve vam omogočajo:

 • Pripravo vam prilagojene oglaševalske strategije, ki je izdelana na podlagi predhodno izvedenih raziskav na vašem primeru.
 • Plačljivo oglaševanje, ki dosega ustrezno ciljno publiko.
 • Proaktivnost mlade, odgovorne ekipe, ki ves čas stremi k doseganju rezultatov.
 • Povečevanje prodaje, generiranje leadov, izboljšanje donosnosti naložb v oglaševanje, optimiziranje oglasov, pripravo vsebin, grafično oblikovanje in video produkcijo oglasov in objav.

Oglaševalska strategija

Osnova za vse oglaševalske akcije je poznavanje vašega podjetja, konkurence in analiza dosedanjega oglaševanja. Vse to je podlaga za nadaljnje načrtovanje celovite oglaševalske strategije, ki glede na vaše cilje vključuje bodisi povečevanje števila strank, povečanje prodaje, širjenje na tuji trg, povečevanje prepoznavnosti ali ustvarjanje leadov. Za doseganje rezultatov je potrebno izvesti celoten pregled podjetja, kar pa se vam bo na koncu več kot obrestovalo.

Lead generation

Visokokakovostni leadi so najdragocenejša pridobitev, ki si jo želi vsako podjetje. To so potencialni kupci, ki so pustili svoje kontaktne podatke, saj jih zanima vaša ponudba. Z namenom doseganja čim boljših rezultatov, se pred izvedbo lead generation oglaševalskih kampanj posvetimo poznavanju ciljnih skupin, izbiri kanalov in skrbni pripravi ustreznih komunikacijskih sporočil, ki bodo pritegnila potencialne kupce.

Oglaševanje na socialnih omrežjih

Jasno pozicioniranje na socialnih omrežjih je danes za obstoj (sploh pa RAST!) nujno. Nastop na socialnih omrežjih je najpogosteje sestavljen tako iz organskih objav kot tudi iz plačljivih oglasov. Najpomembnejša pri tem je vsebina, prilagojena ciljni publiki, in privlačen izgled objav.  Ne glede na to, ali gre za kampanjo na Facebooku, Instagramu, LinkedInu ali Youtubu, pri vsaki platformi upoštevamo oglaševalske posebnosti in značilnosti uporabnikov spletnega mesta ter vaših ciljnih strank.

Nudimo oglaševanje na naslednjih platformah:

 • TikTok
 • Snapchat
 • Facebook
 • Instagram
 • Google
 • LinkedIn
 • YouTube

Google oglaševanje

Ustvarjamo oglaševalske kampanje in optimiziramo oglase tako, da boste kar najbolje izkoristili svoj denar. Plačilo na klik (PPC) preko Google oglaševanja omogoča  izstopanje na vrhu iskalnika samo pri ciljnih strankah, ki po določenih ključnih besedah iščejo vaše izdelke ali storitve.

Postanite vidni

85 % potrošnikov uporablja internet za iskanje produktov, storitev ali lokalnih podjetij.

Naj vas opazijo med prvimi

Več kot 40 % klikov gre na prve tri plačane oglase v rezultatih iskanja.

Povečajte moč blagovne znamke

Prepoznavnost blagovne znamke je z Googlovimi plačanimi oglasi mogoče povečati tudi do 80 %.

Povečajte število konverzij

Promet, pridobljen s plačljivimi oglasi, prinese tudi do 50 % več konverzij kot organsko oglaševanje.

Video oglaševanje

Videoposnetki povečujejo prepoznavnost blagovne znamke, spodbujajo sodelovanje med blagovno znamko in sledilci ter povečujejo prodajo. Ne glede na to, ali so umeščeni na vaše spletno mesto ali na vaših družabnih omrežjih, oskrbeli bomo, da bodo vaše video vsebine videli pravi ljudje na pravem mediju.

Ustvarjanje vsebin

Vsebina je tista, ki bo pritegnila ustrezno ciljno skupino že na prvi pogled. Pri pisanju vsebin za namene oglaševanja upoštevamo značilnosti vaše ciljne publike, spletnega medija in trende v panogi. Ustvarjanje vsebin zajema pisanje e-mail sporočil, oglasov, organskih objav, blogov, sloganov, zgodb, sporočil, video produkcijo in še veliko več.

Remarketing

Za ustvarjanje konverzij je ključnega pomena, da ostanete v stiku s svojimi potencialnimi strankami dokler ne postanejo vaši kupci. Poskrbeli bomo, da vaše bodoče stranke ne bodo pozabile na vas - preko oglasov na socialnih omrežjih, YouTube in Google oglasov. Tudi po zaključku nakupa. 😉

E-mail marketing

E-poštni marketing je hiter, stroškovno učinkovit in merljiv način oglaševanja. Prav tako je odličen za ohranjanje stikov z vašimi strankami, zanimanja za vaše podjetje, pospeševanje prodaje in ustvarjanje novih nakupov. Ključno pri tem je ustvarjanje vsebine z visoko dodano vrednostjo za vaše občinstvo.

Smo proaktivni, odgovorni za svoje rezultate in kot podaljšek vaše ekipe nikoli ne nehamo delati za izboljšanje uspešnosti oglaševalske kampanje. Kaj še čakate?

Odgovorne osebe

Nik Jurak Uštar
Oblikovanje
Leon Frankovič
Video produkcija
Domen Knapič
Oglaševanje
Vid Sedej
CEO

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


  Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

  marjeta@inhouseagency.si

  +386 30 339 142
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram