Video produkcija

Izboljšajte svoj digitalni marketing s povezovanjem s svojim sledilci preko video vsebin!

Video produkcija za blagovne znamke

Obogatite svojo marketinško strategijo, povečajte prepoznavnost svoje blagovne znamke, predstavite trgu nove produkte ali se s pomočjo video vsebin še bolj jasno pozicionirajte na trgu.

Več kot očitno je, da video krepi prepoznavnost blagovne znamke, spodbuja sodelovanje med blagovno znamko in sledilci ter povečuje prodajo. Kot vaša inHouse marketing agencija bomo skupaj z vami oblikovali video vsebine, prilagojene vašim željam in ciljem.

Video produkcija za podjetja

Pridružite se številnim podjetjem, ki so na trgu že opazila moč video marketinga pri prepoznavnosti svojega podjetja. Želite povečati ugled svojega podjetja, se pozicionirati na trgu, doseči večjo prepoznavnost, razširiti glas o svoji kulturi in vrednotah ali kaj drugega? Predstavite nam svoje želje, z veseljem vam pomagamo s svojim znanjem in izkušnjami!

Kako poteka video produkcija?

Celoten proces video produkcije je sestavljen iz treh korakov.

1. Priprava projekta

Skupno ustvarjanje se začne z informativnim sestankom, kjer se pogovorimo o samem projektu, željah, namenu video produkcije. Po tem določimo smernice in cilje projekta. Po uvodnem sestanku se prvemu koraku video produkcije posveti naš snemalec skupaj s celotno ekipo, ki po brainstormingih pripravi kreativni koncept, scenarij, storyboard in ostale podrobnosti. V ta korak spada tudi iskanje igralcev (v kolikor so le-ti predvideni) in primerne lokacije, usklajevanje datumov, priprava celotne ekipe, rekvizitov in opreme za snemanje.

2. Snemanje

Ko so datumi, igralci, oprema, preostala snemalna ekipa in vse ostale podrobnosti usklajene, scenarij in načrt pa potrjena, je naslednji korak: snemamo - akcija!

3. Urejanje video posnetkov

Snemalec bo po končanem snemanju skrbno pregledal vse videe, jih uredil in jim skrbno premišljeno dodal ustrezno glasbo, grafike, napise ali animacije. Po končanem urejanju video vsebin pa ostane samo še eno - videi končno zaživijo na predhodno izbranih komunikacijskih kanalih!

Pridružite se našim poslovnim partnerjem in njihovim blagovnim znamkam. Predstavite svojo edinstveno zgodbo ali ponudbo skozi video vsebine.

Ponujamo vam celostno video produkcijo - od ideje do končnega izdelka.

Pokrivamo naslednja področja video produkcije:

1. Snemanje video oglasov

Ciljajte na bodoče ali že obstoječe stranke z video vsebinami, ki spodbujajo konverzije.

Dosegajte cilje

Video oglasi so običajno namenjen enemu predhodno določenemu cilju, na primer povečanju konverzij, prodaje, prepoznavnosti blagovne znamke, podjetja, pridobivanju novih strank in podobno.

Izstopajte

Video oglasi omogočajo, da pritegnete pozornost potrošnikov preko različnih izbranih kanalov. Izkoristite dinamičnost videa in izstopajte na vsebinsko zasičenih spletnih straneh.

Delite svojo zgodbo

V večini video oglasov je vključen tudi življenjski slog nastopajočih, ki pa se ga povezuje tudi z identiteto vaše blagovne znamke ali podjetja. Delite svoje vrednote in kulturo skozi zgodbo, ki jo pripovedujejo video vsebine.

Povečajte izpostavljenost

Promocijske video vsebine je dandanes mogoče uporabiti na praktično vseh platformah, ki omogočajo video oglase. Izkoristite obiskanost spletnih mest, kjer je prisotna vaša ciljna publika in si s tem povečajte izpostavljenost.

2. Predstavitev izdelkov ali storitev

Izkoristite prednost video vsebin in omogočite svoji ciljni publiki, da spozna vse prednosti vaših izdelkov ali storitev.

Povečajte prodajo

Videi, ki vključujejo izdelke ali storitve, so namenjeni njihovi predstavitvi in posledično povečevanju prodaje. Gledalci se v primerjavi s fotografijami preko video vsebin lažje poistovetijo z nastopajočimi, kar povečuje verjetnost za nakup.

Vzpostavite povezavo

Videi intervjujev, mnenj in zgodb zadovoljnih uporabnikov vašega izdelka ali storitev, vzpostavljajo edinstvene povezave med vašim izdelkom in potencialnim kupcem. Za dodajanje osebne note vašega podjetja ali blagovne znamke pa v video posnetke lahko poleg izdelka in njegovega uporabnika vključimo tudi vas ali vaše zaposlene.

3. Video predstavitev podjetja

Pridobite si zaupanje strank z deljenjem zgodbe vašega podjetja.

Delite svojo zgodbo

Ljudje radi poslušamo dobre zgodbe, na socialnih omrežjih pa jim tudi sledimo. Video vašega podjetja vam omogoča, da svojim sledilcem na edinstven, privlačen in učinkovit način poveste več o izvoru, poslanstvu, vrednotah, viziji in vsem drugem, zaradi česar je vaše podjetje edinstveno.

Poosebite svoje podjetje

Vsak človek ima svojo zgodbo, enako pa je tudi s podjetji. Video posnetki O nas so zasnovani tako, da poosebijo vaše podjetje in se na tak način skozi približate z zgodbo svojemu občinstvu. Videi s predstavitvijo podjetja so izredno učinkoviti predvsem za doseganje ciljev, kot so: večja prepoznavnost podjetja, zvestoba, zaupanje in povečevanje ugleda. Ne pozabite: vaši kupci so ljudje, ne roboti.

Dodajte podjetju osebno noto

Dokazano je, da je zavihek O nas najpogosteje eden najbolj pogosto obiskanih podstrani na spletnem mestu. Enako je tudi s socialnimi omrežji, kjer najraje sledimo ljudem ali podjetjem, kjer vemo kdo stoji za zgodbo. Skrbno načrtovan, posnet in izdelan video, ki ga dopolnjuje ustrezno izbrana glasba, bo pritegnil še tako zahtevnega obiskovalca vašega spletnega mesta. Saj veste, ljudje navsezadnje izbiramo z očmi. Zakaj jim ne bi z zanimivo video predstavitvijo vašega podjetja ponudili še en razlog več?

4. Video priporočila in mnenja strank

Ponudite svojim kupcem razlog za nakup preko priporočil zadovoljnih strank. 

Izpostavite svoje prednosti

Zadovoljni uporabniki so najboljši ambasadorji vašega podjetja ali blagovne znamke, ki si jih lahko želite. Obstoječe stranke najbolj natančno poznajo težave zaradi katerih so izdelek ali storitev potrebovale. Video posnetki z mnenji in priporočili zadovoljnih strank so lahko najboljša promocija vašega izdelka ali storitve. Le-te se zavedajo vseh prednosti vašega produkta ali storitve, potencialne stranke pa bodo prepričale k nakupu s pripovedovanjem o tem, kaj jim je na vaši blagovni znamki, izdelku ali storitvi najbolj všeč.

Pričarajte pristnost

Pristnost je v današnji komunikaciji nujna in neizbežna. Video posnetki z mnenji spodbudijo nakupe predvsem pri občinstvu, ki vas že pozna, vendar nakupa še ni opravilo. Poslušanje zadovoljnih strank lahko pomaga pri razreševanju morebitnih pomislekov, priporočila in pohvale pa se preko video vsebin zdijo veliko bolj verodostojne. Video s svojo dinamiko omogoča ne le neposredno poslušanje mnenja človeka, ampak tudi spremljanje obrazne mimike, ton glasu in telesne gibe, ki zainteresiranim kupcem dodajo občutek pristnosti in iskrenosti.

Pritegnite ustrezno občinstvo

Video vsebine z mnenji in priporočili se najpogosteje uporabljajo za promocijo izdelkov in storitev že zainteresirani ciljni publiki. Taki video posnetki se navadno umeščajo na spletno stran izdelka, promocijska e-poštna sporočila in za retargeting kampanje.

5. Video produkcija dogodkov

Podaljšajte svojim dogodkom življenjsko dobo ali jih delite s širšo publiko.

Povečajte doseg dogodka

Z video posnetkom dogodka boste ’’udeležbo’’ in ogled omogočili tudi vsem tistim, ki nanj niso mogli priti.

Ogled od kjerkoli, kadarkoli

Z vnaprej posnetimi dogodki, predavanji, simpoziji in podobno, boste svoji ciljni publiki lahko zagotovili najvišjo možno kvaliteto vsebin. Najboljše pa je, da v kolikor želite ustvariti dogodek z več različnimi gosti, potrebujete z njimi manj usklajevanj zaradi ustreznih terminov. Video posnetki pa so vašim kupcem ali zgolj gledalcem na voljo kadarkoli in kjerkoli, s tem pa tudi podaljšate življenjsko dobo svojih video vsebin.

Niste prepričani, kakšen slog videa potrebujete za svoje podjetje?

Stopite v stik z našo produkcijsko ekipo in pomagali vam bomo izbrati slog glede na vašo panogo in cilje.

Odgovorne osebe

Leon Frankovič
Video produkcija

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


    Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

    marjeta@inhouseagency.si

    +386 30 339 142
    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram