Zakaj izbrati inHouse digitalno agencijo?

Mnoga podjetja za svoje trženje najamejo zunanje oglaševalske agencije ali pa zgradijo svojo lastno ekipo zaposlenih, ki so strokovnjaki na področju marketinga. Naša InHouse digitalna agencija je primerna tako za majhna kot tudi za velika podjetja.

Medtem ko smo za manjša podjetja stroškovno učinkovitejši, pa nas večja podjetja najamejo predvsem zaradi bolj zapletenih projektov, ki zahtevajo več osebja in večji nadzor nad marketinškimi kampanjami.

Poleg tega pa je še kar nekaj drugih razlogov:

Večji finančni nadzor nad marketinškimi investicijami

Podjetjem, s katerimi sodelujemo, omogočamo, da imajo nad svojimi marketinškimi investicijami večji nadzor. Podjetje ima vpogled v marketinški proračun in njegovo porabo, v skupnem dogovoru pa trženjsko strategijo znotraj proračuna neprestano prilagajamo trenutni situaciji na trgu.

Redna usposabljanja in izobraževanja

Kot oglaševalska agencija skrbimo za redno izobraževanje zaposlenih. Ker znanja ni nikoli preveč 🙂 .

Boljša in hitrejša komunikacija

Če so s strani vodstva pričakovanja jasna, potem ni strahu, da jih s skupnimi močmi in sodelovanjem ne bi dosegli. K temu pripomore naša odzivnost po principu panja (‘’in hive’’), saj se partnerji lahko kadarkoli direktno obrnejo na kogarkoli iz naše ekipe in tako sproti rešujemo morebitne zaplete ali vprašanja.

Boljša preglednost

Sodelovanje z nami za podjetje pomeni tudi večjo preglednost nad svojimi marketinškimi projekti. Vsi dokumenti, so našim partnerjem dostopni 24/7, do njih pa dostopajo iz kjerkoli. Na ta način so partnerji vedno seznanjeni na kateri točki se nahajamo pri projektu, na čem trenutno delamo in kaj so naslednji koraki. Tako je vodstvo sodelujočega podjetja vedno seznanjeno s tem, kako projekti napredujejo, hkrati pa skupaj poskrbimo, da marketing sledi kratkoročnim in dolgoročnim ciljem, ki smo si jih zastavili skupaj.

Kreativna digitalna agencija

Pri vsakem skupnem projektu se odločamo kot celotna ekipa in tako tudi širimo svoje znanje, kar še dodatno krepi zaupanje znotraj ekipe. Vsak nov projekt je za nas odlična priložnost, da vsak od članov prispeva svoj delček kreativnosti in sveže ideje. Pogoj za uspeh pa je seveda dobra medsebojna komunikacija, pristni, sproščeni in dobri odnosi med poslovnim partnerjem in z nami.

Če se odločite za sodelovanje z digitalno agencijo, potem je vsekakor pomembno, kakšno izberete. In na tem mestu naj poudarimo, da je sodelovanje z nami izključno prednost za vsako podjetje. Odlikuje nas odzivnost in dostopnost, pri svojem delu pa neprestano stremimo k dobremu odnosu z našimi naročniki. Preverite, kaj so o nas povedali naši poslovni partnerji.

Rezervirajte si svoj brezplačen posvet

Zaupajte nam nekaj osnovnih informacij in kontaktiral vas bo naš strokovnjak. Spoznajmo se in postanimo sodelavci.
1

Spoznavni klic

Skupaj se bomo pogovorili o vaši trenutni digitalni formi, pričakovanjih in željah. Predstavili vam bomo naš način sodelovanja in skupaj določili načrt za uspeh.
2

Predstavitev in ponudba

Po klicu vam bomo poslali predstaviteveno mapo z našim načinom sodelovanja in ponudbo.
3

Posvet s strokovnjakom

Eden od naših strokovnjakov bo z vami pregledal ponudbo in vam odgovoril na vsa morebitna vprašanja. Skupaj bomo določili tudi ključne kazalnike uspešnosti.


    Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

    marjeta@inhouseagency.si

    +386 30 339 142
    crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram